EBL liga: SuppUp učvrstio prvu poziciju pobedom protiv Z10

LOL 26. feb. 202111:32 > 11:45
Podeli:
supupz10
ŠAIM SE SuppUp

Aktuelni šampion ŠAIM SE SuppUp je savladao Z10 ESHARK u velikom derbiju Esports Balkan Lige i sada imaju dve pobede prednosti u odnosu na najbliže rivale, četiri kola pred kraj grupnog dela šampionata.

Iako su tokom celokupnog prvog dela šampionata bili na vrhu tabele, ŠAIM SE SuppUp nije zaboravio da je upravo Z10 bio jedini tim koji im je naneo poraz i želeli su osvetu u revanšu. Pobeda u ovom meču je bila imperiv, jer bi novim porazom imali 0-2 skor u međusobnim okršajima protiv Z10, što znači da bi ispustili prvu poziciju koju su uspešno branili u prethodnim kolima.

I dok je prošlog puta čini se lako Z10 došao do pobede, sada smo gledali potpuno drugačiji tok meča, koji nažalost ni ovaj put nije doneo previše neizvesnosti i uzbuđenja. Sada je SuppUp bio taj koji je diktirao tempo igre, poveli su rano gankovima na botu i midu, vodili su u farmu i konstantno su uvećavali prednost u goldu kako je partija odmicala. Već nakon sedam minuta igre vodili su 2.000 golda, a na isteku 15. minuta imali su ogromnih 5.000 golda prednosti.

Već nakon 25 minuta SuppUp je srušio svih šest spoljnih kula i žestoko su nadirali ka bazi protivnika, a samo pet minuta kasnije su došli i do nexusa koji su lako srušili. Još jednom se u redovima SuppUp-a istakao grandiozni Teodor „Vzz“ Cholakov koji je završio meč sa 6-0-0 skorom igrajući Samiru uz neverovatnih 343 cs-a za samo 31 minut igre. Vzz polako ali sigurno grabi ka svojoj četvrtoj tituli EBL lige i dokazuje da je jedan od najboljih igrača koje smo imali prilike da gledamo u ovom takmičenju.

Tabela 10 kolo
Tabela 10. kolo