EBL plejof: Z10 protiv CR4ZY, X25 ide na šampione

LOL 14. mar. 202118:38 > 18:42
Podeli:
Fortuna eSports

Pobedom protiv X25 Esportsa u tajbrejku za treće mesto CR4ZY je izbegao ŠAIM SE SuppUp i u polufinalu Esports Balkan Lige će se sastati sa ekipom Z10 ESHARK.

Nakon 14 odigranih kola EBL lige imali smo situaciju u kojoj su dve ekipe iz gornjeg dela tabele imale identičan učinak, zbog čega je današnji tajbrejk bio od velikog značaja jer je odlučivao parove plejofa. I dok su oba rivala koje su čekali CR4ZY i X25 izuzetno jaka, timovi su želeli da izbegnu ŠAIM SE SuppUp koji juriša na treću uzastopnu EBL titulu i koji je najviše pokazao u prvom delu šampionata.

Iako je X25 slavio pre dve nedelje kada su se ova dva tima sastala u okviru 11. kola, ovoga puta je CR4ZY bio uspešniji tim, kontrolisali su objektive na mapi i za ravno pola sata igre došli su do trijumfa.

X25 Esports i ŠAIM SE SuppUp će igrati prvo polufinale u subotu 20. marta od 12 časova, dok će Z10 ESHARK i CR4ZY igrati dan kasnije, odnosno u nedelju 21. marta u identičnom terminu. Oba meča možete gledati u direktnom prenosu na Fortuna Esports Jutjub kanalu i Sport Klub Esports televiziji.

Danas su odigrana i preostala dva tajbrejker meča, u borbi za peto mesto Split Raidersi su savladali Nexus, dok je u borbi timova sa dna tabele Crvena zvezda ponovo savladala ASUS i izbegla poslednje mesto na kraju sezone.

EBL tabela
EBL tabela
Komentari

Vaš komentar