EU Masters: Valiance u grupi sa budućim LEC timom

VPG
Valiance

Riot je noćas otkrio raspored grupa glavne faze EU Mastersa, a šampion Esports Balkan Lige će se takmičiti u grupi C sa prvakom Španije, ekipom Heretics, koja će se od sledeće godine takmičiti u LEC ligi.

Ubrzo nakon što je završena grupna faza plejin dela takmičenja, Riot je otkrio parove doigravanja za glavnu grupnu fazu, kao i raspored grupe.

Parovi plejof dela plejina su:

GameWard – KRC Genk Esports

Anorthosis Famagusta Esports – For The Win Esports
Vitality.bee – eSuba
SK Gaming Prime – White Dragons

Pobednici ova četiri meča će se pridružiti već kvalifikovanim timovima za glavni deo turnira, a evo i kako izgleda raspored grupa za sada.

Valiance će imati priliku da se oproba protiv Hereticsa, španske ekipe koja se našla u centru pažnje nakon što su kupili LEC slot od Misfitsa pre tačno mesec dana. Heretics je ove godine debitovao u španskoj LVP SLO ligi, a nakon slabe debitantske sezone osvajaju letnji split lige i na najbolji mogući način proslavljaju vesti o ulasku u LEC.

Nema sumnje da će probati da u svom prvom i jedinom učestvovanju na EU Mastersu dođu do titule i na taj način pokažu da su spremni za LEC u svakom smislu, a prvi korak ka tome će naravno biti prolaz iz grupne faze.

Valiance će imati još jednog teško protivnika u vidu vicešampiona Francuske, BDS akademije. Team BDS Academy je ove sezone ostavio iza sebe imena kao što su KC Corp, Vitality.bee, Misfits Premier i GameWard, a u njihovim redovima se nalaze čak tri bivša LEC igrača, Adam, Reeker i Crownie.

Glavna grupna faza EU Mastersa počinje 29. avgusta uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu.

Komentari

Vaš komentar