FaZe protiv G2 u borbi za IEM Katowice 2022 titulu

LOL 27. feb 202211:051 komentar
Podeli:
FaZe
FaZe Clan

FaZe Clan je uspeo da savlada Heroic 2-0 u drugom polufinalnom meču IEM Katowice 2022 i sada ih čeka spektakularni okršaj sa G2 koji će odlučiti pobednika turnira.

Dva puta su FaZe i Nikola „NiKo“ Kovač bili zajedno u finalu IEM Katowice, a danas će neko od njih konačno postati šampion. Kapiten FaZe-a Finn „karrigan“ Andersen je istakao ovo u pobedničkom intervjuu nakon velikog trijumfa svog tima protiv danske ekipe Heroic.

FaZe je neočekivano lako savladao Heroic kada se uzme u obzir da su igrali sa izmenom. Justin „jks“ Savage je nastavio sa dobrim igrama, a još uvek se ne zna da li će zaigrati i u velikom finalu ili će se Havard „rain“ Nygaard koji je još uvek u izolaciji zbog korona virusa vratiti u tim.

Helvijs „broky“ Saukants je predvodio FaZe sa 26 fragova na Infernu do 16-11 pobede na startu meča. FaZe je uzeo velikih 10 rundi na T strani, a tu prednost nisu ispustili do kraja mape.

Identičnim rezultatom je poveo FaZe i na Nuke, iako je to bio pik Heroica. Ovoga puta 10 rundi su uzeli igrajući odbranu, a upravo je karrigan bio taj koji je prednjačio po fragovima za FaZe, što se retko viđa. Uz raspucanog kapitena FaZe koristi zalet i uzimaju svih šest rundi u drugom delu igre za ubedljiv 16-5 trijumf.

Veliko finale IEM Katowice 2022 je zakazano za 17 časova, a treba napomenuti da će se igrati u Bo5 formatu, što znači da nas očekuju minimum tri mape, možda čak i svih pet uz malo sreće! G2 i FaZe nemaju iza sebe IEM Katowice titule i sigurno je da će oba tima dati svoj maksimum kako bi došli do toliko željenog trofeja.

Komentari

Vaš komentar