Fudge se vraća na top, Zven prelazi na support poziciju?

LOL 27. apr. 202212:14
Podeli:
C9 Fudge
Fudge

Prema izveštaju esport portala Upcomer Cloud9 očekuju ogromne promene u letnjoj sezoni, uključujući i rotaciju pozicija nekoliko igrača.

Krah Cloud9 tima u plejofu LCS-a će dovesti do neminovnih promena, a glasine o nekima od njih već počinju da cure. Upcomer prenosi vest da će se Ibrahim „Fudge“ Allami nakon jedne sezone provedene na midu vratiti na top lejn i da će C9 dobro razmotriti opcije o tome ko bi mogao da ga zameni.

Prema prvim informacijama to je trebao da bude Yasin „Nisqy“ Dincer koji je pauzirao prošlu sezonu, ali on će najverovatnije nastaviti karijeru u redovima LEC ekipe MAD Lions.

Ono što je posebno interesantno je da bi kao novi support u ekipi mogao da zaigra AD Carry Jesper „Zven“ Svenningsen, koji već danima neumorno vežba support poziciju u ranked mečevima. Zven je potreban ekipi kao glas koji bi vodio tim kroz mečeve, a izgleda da da je LoL veteran spreman da to uradi sa nove pozicije.

Ovo znači da će se Cloud9 rešiti svojih korejskih igrača, a za sada nema informacija da li će Park „Summit“ Wootae i Kim „Winsome“ Dongkeon (kao i Kim „Berserker“ Mincheol) ostati da igraju u Americi.

U džungli ne bi trebalo da dođe do promena i Robert „Blaber“ Huang bi trebalo da ima osigurano mesto u timu makar još jednu sezonu, a verovatno i mnogo duže. Cloud9 će imati izuzetno težak zadatak da se sa novim timom uigra tokom letnje sezone i izbori plasman na Svetsko prvenstvo 2022 uz jaku konkurenciju kao što su Evil Geniuses, 100 Thieves i Team Liquid.

Komentari

Vaš komentar