Glasine – Bwipo odlazi u Team Liquid, ponovo igra na topu

LOL 2. nov 202122:06 > 22:40
Podeli:
FNC Bwipo
Bwipo

Prema najnovijim glasinama iz pouzdanih LoL esport izvora, Gabriel "Bwipo" Rau nastavlja karijeru u Americi gde će se priključiti Team Liquidu i to na svojoj staroj poziciji - top lejnu.

Bwipo je član Fnatica od početka 2018. godine. Za Fnatic je nastupao osam sezona u LEC ligi i već u svojoj prvoj godini osvaja sa ekipom dve titule prvaka Evrope, kao i zvanje vicešampiona sveta. On je pred letnju sezonu ove godine rešio da se oproba u džungli nakon što je ekipu napustio Oskar „Selfmade“ Boderek i u novom sastavu Fnatic postaje ponovo vicešampion LEC-a.

Uspeh Fnatica je naglo prekinut krahom timske atmosfere nakon što je Elias „Upset“ Lipp u poslednjem momentu odlučio iz još uvek nerazjašnjenih okolnosti da se vrati kući dan pred početak Svetskog prvenstva, a Bwipo je tada ljut otpratio vlasnike Fnatica u izlivu besa.

Već tada se govorilo da će Bwipo promeniti tim, a nakon Svetskog prvenstva svojom pasivnom agresijom na društvenim mrežama je to maltene i potvrdio.

Bwipo se na kraju odlučio za potpunu promenu sredine, a u Liqidu će nastaviti tamo gde je Barney „Alphari“ Morris stao, koji se prema glasinama vraća u LEC gde će zajedno sa Lukom „Perkz“ Perkovićem predvoditi Vitality.

Komentari

Vaš komentar