Glasine – Jensen se vraća u Cloud9

LOL 30. apr. 202216:06
Podeli:
Riot Flickr

Popularni danski mid lejner Nicolaj "Jensen" Jensen će ponovo obući dres Cloud9 prema izveštaju portala blix.

Jensen koji je proveo tri ipo godine u Cloud9 u periodu od sredine 2015. do kraja 2018. godine će ponovo zaigrati za slavnu američku organizaciju sudeći prema ovom izveštaju. Već nekoliko dana kruže glasine da C0 pokušava da dovede Jensena nazad, nakon što je odlučeno da se Ihbrahim „Fudge“ Allami vrati na top lejnu.

Prvobitno su postojale naznake da bi C9 mogao da da šansu mid lejneru svoje akademije Jouhanu „Copy“ Pathmanathanu, ali je izgleda to samo bio plan B u slučaju da ne naprave dogovor sa Jensenom.

Jensen je nakon C9 proveo tri godine u ekipi Team Liquid sa kojom osvaja dve LCS titule. U Liquid je došao kao veliko pojačanje nakon što je sa Cloud9 stigao do polufinala Svetskog prvenstva 2018 što je ujedno i najbolji uspeh jedne američke ekipe ikada na ovom takmičenju.

Sa Liquidom je uzeo drugo mesto u 2021. sezoni, zbog čega je navijače potpuno šokirala vest da je na startu 2022. godine ostao bez tima.

Cloud9 iza sebe ima neuspešnu sezonu u LCS-u u kojoj su zauzeli tek četvrto mesto iako su dobar deo šampionata bili apsolutni favoriti za titulu, i moraju uvesti velike promene ukoliko žele do Svetskog prvenstva 2022 koje će se igrati na za njih domaćem terenu.

Komentari

Vaš komentar