Hauntzer i Cody Sun predvode TSM akademiju

LOL 10. dec. 202019:41
Podeli:
TSM Hauntzer
Hauntzer

Team SoloMid je predstavio svoju akademiju za narednu sezonu LCS takmičenja, u njoj ćemo imati prilike da gledamo dva izuzetno poznata igrača koja možda vremenom vidimo i u prvom timu.

Najzvučnije pojačanje TSM akademije je svakako Kevin „Hauntzer“ Yarnell, povratnik u ekipu i bivši član prve postave Team SoloMida. Uz njega TSM je „udomio“ i Liyu „Cody Sun“ Suna, a prema prognozama analitičara ovaj duo vrlo lako možemo videti i u LCS-u koliko se Heo „Huni“ Seunghoon i Lawrence „Lost“ Sze Yuy Hui loše pokažu.

Pored potencijalno pojačanja prvog tima njihova uloga će biti i da rade sa mladim igračima, kao što su Leo „Babip“ Romer koji će igrati u džungli, Rico „Swordd“ Chen koji je unapređen iz izmene akademije u glavni sastav ekipe i Wang „Yursan“ Shengyu koji dolazi iz PCS lige.

TSM akademija je igrala u oba finala lige LCS akademija ove godine, gde je bila poražena od strane Cloud9 B tima. Pred njima je sada zadatak da probaju da odu korak dalje, a uz imena kao što su Hauntzer i Cody Sun tako nešto je lako izvodljivo ako se ostatak tima dobro uklopi i razvije potrebnu sinergiju pre kraja sezone.

Komentari

Vaš komentar