Izvučene grupe za novu sezonu ESL Pro Lige

Podeli:
Karrigan
Karrigan

ESL je otkrio raspored grupa za 16. izdanje elitnog CS:GO takmičenja ESL Pro Liga u kom će se 24 tima boriti za titulu i nagradni fond u vrednosti od 835.000 dolara.

ESL Pro Liga će biti prvi veliki LAN turnir nakon letnje pauze. Na njemu ćemo videti nekoliko ekipa u izmenjenim sastavima, od kojih mnogi još uvek nisu zvanično predstavljeni. Fokus će i ovoga puta biti na dva tima koja već nekoliko meseci vode ljutu bitku za zvanje najboljih na planeti, a u ovom trenutku FaZe Clan je uspešniji od Na’Vi i ulazi u takmičenje kao glavni favorit.

Na’Vi će predvoditi grupu A u kojoj će imati nekoliko teških rivala kao što su Ninjas in Pyjamas, Vitality (sa potencijalno novim igračem), Team Spirit i Fnatic koji će nastupati u potpuno novom sastavu. FaZe će morati da se izbori sa ekipama BIG i G2, dok se u grupi C izdvajaju kao favoriti ENCE, Astralis i Heroic.

U grupi D Movistar Ridersi će probati da nastave sa uspesima, a na putu do plejofa će morati da savladaju i ekipe kao što su Cloud9, Team Liquid i FURIA.

Kompletan raspored grupa:

Grupa A: Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, Team Vitality, Fnatic, Team Spirit i Endpoint
Grupa B: FaZe Clan, G2 Esports, BIG, Outsiders, MiBR, FTW Esports
Grupa C: ENCE, Heroic, Astralis, MOUZ, Complexity, HEET

Grupa D: Cloud9, Movistar Riders, Team Liquid, FURIA Esports, Evil Geniuses, Eternal Fire

Komentari

Vaš komentar