Karmine Corp i Fnatic Rising u finalu EU Mastersa

LOL 16. sep. 202113:11
Podeli:
Karmine Corp
KC xmatty

Aktuelni EU Masters šampion Karmine Corp će braniti titulu protiv akademije Fnatica u velikom finalu 2021 letnje sezone.

Prvo polufinale EU Mastersa u kom smo gledali Karmine Corp i BIG je ujedno i prvi meč na takmičenju koji je došao do odlučujuće pete partije, što je samo po sebi dokaz da je ovaj duel ispunio očekivanja navijača.

Videli smo mnoštvo dobrih poteza igrača koji pretenduju na ulazak u LEC ligu, a među njima su se posebno istakli igrači koje smo već imali prilike da gledamo u njoj, kao što su iskusni veteran na topu Cabochard i support Targamas. Sjajan meč je imao i Cinkrof u džungli koji je demonstrirao da se Jaravan IV vraća na velika vrata u kompetitivni LoL.

Sa druge strane ADC BIG-a Keduii je pravio razliku u prvoj i četvrtoj partiji u kojima je BIG slavio, igrajući Varusa i Tristanu, ali u odlučujućoj petoj partiji KC je uspeo da ga potpuno zaustavi što najbolje pokazuje njegov 0-5-2 skor sa Tristanom na kraju gejma.

U drugom polufinalu Fnatic Rising je brzo poveo 2-0 protiv šampiona Francuske, ali je Misfits Premier odgovorio i izjednačio u naredne dve partije. Ipak, do potpunog preokreta nisu mogli i Fnatic pobedom u petom gejmu dolazi do dragocenog plasmana u finale.

Veliko finale letnjeg EU Mastersa, u kom će Karmine Corp probati da uđe u istoriju takmičenja kao prvi tim koji je osvojio dve titule za redom, je na programu u nedelju 19. septembra od 18:00 uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu i Fortuna Esports Jutjubu.

Komentari

Vaš komentar