Kuro se oprostio od fanova i najavio odlazak u vojsku

LOL 9. dec 202013:16 > 13:22
Podeli:
AF Kuro
AF Kuro

Popularni korejski mid lejner Lee "Kuro" Seohaeng je objavio da stavlja tačku na karijeru LoL esporiste koja je trajala osam godina, a da će se nakon služenja vojnog roka vratiti esportu, ali u drugoj ulozi.

Manje od 24 časa nakon što se njegov bivši saigrač iz ROX Tigersa Kang „GorillA“ Beomhyun povuka, Kuro se obratio navijačima sa sličnom porukom. Od ekipe Incredible Miracle 2, preko NaJin Blcak Swordsa pa do slavnih HUYA/GG/KOO/ROX Tigersa, Kuro je ostavio veliki trag u LCK ligi, gde je 2017. godine izabran za MVP igrač letnje sezone, iste godine kada je postao i peti igrač u ligi sa 1.000 killova.

Kuro je nakon ROX Tigersa proveo dve godine u ekipi Afreeca Freecs, nakon čega odlazi na godinu dana u Kinu gde je nastupao za Bilibili Gaming, da bi karijeru završio kao član ekipe KT Rolster.

Kao i mnogi korejski esportisti Kuro najverovatnije želi da iskoristi ovaj period „vladavine korona virusa“ kako bi završio služenje vojnog roka koje je obavezno u Južnoj Koreji, a nakon povratka planira da strimuje i da se oproba u ulozi trenera ili analitičara, što znači da ovo nije kompletan oproštaj od LCK veterana.

Komentari

Vaš komentar