LGD Gaming doveo Uniboya

Podeli:
PSG Talon
PSG Talon

Slavni kineski LoL tim LGD Gaming je kupio mid lejnera koji im je zadavao velike problem tokom plejin faze ovogodišnjeg šampionata sveta, Chena "Uniboy" Changchua.

Ovim je karijera Uniboya doživela neverovatan obrt, kada se uzme u obzir da je on samo igrom slučaja uopšte i zaigrao na Svetskom prvenstvu 2020. Naime njegova ekipa ahq eSports Club se nije kvalifikovala za takmičenje, ali nakon što PSG Talon nije uspeo da prebaci ceo svoj tim u Kinu zbog produženog karantina, Uniboy dobija zeleno svetlo da kao izmena zaigra za rivalski klub.

On je tokom turnira iznenadio odličnom igrom i pomaže PSG-u da zauzme prvo mesto u grupi B, ispred LGD Gaminga, što im je donelo direktan plasman u glavnu fazu takmičenja, a očigledno da je ostavio dovoljno jak utisak da ga je uprava LGD Gaminga poželela u svojim redovima.

Uniboy je svoju igračku karijeru započeo sredinom 2017. godine u ekipi ahq Fighter, nakon toga je proveo dve godine u ekipi MAD Team, da bi u ahq eSports Club došao krajem prošle godine.

On će u LGD-u zameniti Su „xiye“ Hanweia koji je potpisao za JD Gaming.

Komentari

Vaš komentar