LoL SP 2022: MAD Lions protiv Evil Geniuses za prolaz dalje

Podeli:
Elyoya
Elyoya

U prvoj rundi plej-in baraža LoL Svetskog prvenstva 2022 MAD Lions je uspeo da izađe na kraj sa neugodnom ekipom Saigon Buffalo i dođe do 3-1 pobede, a identičnim rezultatom je slavio i DetonatioN FocusMe protiv brazilskog prvaka LOUD.

MAD Lions su došli do njihove prve pobede u Bo5 meču ove godine, nadigravši vijetnamskog predstavnika. U centru pažnje se još jednom našao magični Javier „Elyoya“ Prades Batalla koji pruža neverovatne partije tokom šampionata, a ovoga puta je posebno briljirao sa Belveth koju je igrao u trećoj i četvrtoj partiji sa ukupnim skorom 15-2-20.

I dok igra junglera Lavova oduševljava, navijači trebaju donekle biti zabrinuti slabom formom ostatka tima. Yasin „Nisqy“ Dincer se znatno propravio u sinoćnjem meču, ali Irfan „Armut“ Brek Tukek i William „UNF0RGIVEN“ Nieminen i dalje prave veliki broj nesvakidašnjih mehaničkih greški tokom partija, što može skupo koštati MAD Lions u ključnom meču za prolaz u grupnu fazu koji večeras igraju.

Njihov rival od 20 časova će biti Evil Geniuses, američka ekipa koja ima katastrofalan skor ove godine protiv timova iz Evrope, ukupno sedam uzastopnih poraza, i moraće mnogo više da pokažu ukoliko žele da obezbede domaćinima takmičenja trećeg učesnika u glavnoj grupnoj fazi.

DetonatioN FocusMe nastavlja da obara rekorde kada je reč o Japanu na internacionalnim turnirima. Oni su prvi tim iz LJL lige koji je pobedio Bo5 meč na Svetskom prvenstvu, a pred njima je pao LOUD koji i pored ogromne podrške navijača još uvek nema ono što je potrebno za konkretan uspeh.

DetonatioN FocusMe večeras igra protiv apsolutnog favorita Royal Never Give Up, i pred njima će biti neverovatno težak zadatak da probaju da iznenade aktuelne MSI šampione.

Komentari

Vaš komentar