LoL vicešampion sveta predstavio tim za narednu godinu

Podeli:
DWG KIA
DWG KIA

League of Legends prvak sveta iz prošle godine i aktuelni vicešampion planete DWG KIA je otkrio petorku sa kojom će se takmičiti u predstojećoj 2022 prolećnoj sezoni LCK lige.

DWG KIA je zadržao po mnogima najbolji jungle – mid duo na planeti, koji čine zvezde Kim „Canyon“ Geonbu i Heo „ShowMaker“ Su, dok su na top i bot doveli nove igrače.

Kao što je već ranije najavljeno top lejner Kim „Khan“ Dongha odlazi na služenje vojnog roka koje je još uvek obavezno u Južnoj Koreji, a njega će zameniti 17-godišnji Noh „Burdol“ Taeyoon koji je započeo svoju karijeru u T1 akademiji, da bi proteklih godinu dana proveo kao izmena u ekipi Gen.G.

Na bot lejn DWG KIA dovodi uigrani bivši duo ekipe NS RedForce koji čine Seo „deokdam“ Daegil i Kim „Kellin“ Hyeonggyu. NS Red Force je završio grupnu fazu letnje sezone na visokoj trećoj poziciji, ali su u plejofu izgubili upravo od DWG KIA.

Oni su imali prilike i da se plasiraju na Svetsko prvenstvo 2021 ali su izgubili odlučujući meč baraža od ekipe Gen.G.

Upravo je u NS RedForce prešao ADC Damwona Jang „Ghost“ Yongjun, a još uvek ne znamo gde će završiti iskusni support Cho „BeryL“ Geonhee koji se takođe oprostio od ekipe.

DWG KIA novi tim:

Top lane: Noh „Burdol“ Taeyoon
Jungle: Kim „Canyon“ Geonbu
Mid lane: Heo „ShowMaker“ Su
ADC: Seo „deokdam“ Daegil
Support: Kim „Kellin“ Hyeonggyu

Komentari

Vaš komentar