MagiFelix pojačao Astralis LoL tim

Podeli:
Screenshot

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi Felix "MagiFelix" Bostrom će preuzeti poziciju startnog mid lejnera u Astralisu na neodređeno vreme kao izmena za Erlenda "nukeduck" Vatevik Holma.

MagiFelix se proslavio konstantnim obaranjem rekorda na EUW Challenger listi igrača gde je znao da ima i po nekoliko naloga u top 10, zbog čega se za njega interesovao veliki broj timova, a od januara 2019. pa do novembra prošle godine je bio član Fnatica gde je igrao za akademiju i bio izmena u LEC ekipi.

Sa akademijom Fnatica je dominirao u UK regionalnoj ligi, a u 2021. godinu ulazi bez tima što je začudilo mnoge navijače. On je sada potpisao ugovor sa Astralisom na dva meseca, odnosno do kraja prolećne sezone. Razlog izmene na midu još uvek nije u potpunosti poznat, a u zvaničnom saopštenju se navodi da je nukeduck rešio da napravi pauzu „iz privatnih razloga.“

Astralis se nakon sedam odigranih kola LEC lige nalazi na dnu tabele uz Vitality sa samo jednom ostvarenom pobedom, a njihov naredni rival u petak će biti Schalke 04 Esports kada ćemo i videti debi MagiFelixa.

Komentari

Vaš komentar