Glasine – Misfits prodao slot u LEC ligi

LOL 26. jul 202216:46 > 16:49
Podeli:
Misfits
Misfits

Američka esport organizacija Misfits Gaming je prema glasinama već pronašla kupca za svoje mesto u LEC-u.

Prema informacijama iz više različitih izvora Misfits Gaming već neko vreme pokušava da proda LEC slot, a nakon pregovora sa nekoliko organizacija danas su postigli usmeni dogovor sa jednom od njih. Društvene mreže su eksplodirale nakon što su ove informacije procurele, a među njima se nalazi info da je Misfits pregovarao i sa najpopularnijim organizacijama iz Francuske i Španije, kao što su Karmine Corp i Team Heretics.

Misfits je ušao u tada još EU LCS 2017. godine, godine u kojoj su ujedno ostvarili i svoj najveći uspeh top 8 plasmanom na Svetskom prvenstvu, gde ih je u spektakularnom četvrtfinalnom meču zaustavio SKT T1 pobedom u odlučujućoj petoj partiji.

To je nažalost ujedno i sve što smo videli od Misfitsa u narednih pet godina, oni nisu uspeli da ostvare zapažen rezultat u ligi, iako su 2019. postali jedan od zvaničnih partnera u ribrendiranom LEC takmičenju.

Misfits je prošle sezone ostvario odličan 12-6 skor u grupnoj fazi nošeni sjajnim igrama mid lejnera Vincenta „Vetheo“ Berriea, ali su u plejofu izgubili oba meča koja su odigrali. Prvo ih je savladao Rogue 3-1, da bi im potom G2 naneo ubedljiv 0-3 poraz u borbi za opstanak.

Komentari

Vaš komentar