Mithy stigao u Cloud9, ponovo sa Zvenom i Perkzom

Podeli:
Mithy
Fnatic Mithy

Bivši igrači G2 Esportsa su se ponovo ujedinili u LCS ligi pod zastavom Cloud9, nakon što je večeras zvanično potvrđeno da se Alfonso "Mithy" Aguirre Rodriguez pridružio timu kao novi strateški trener.

Kada je Luka „Perkz“ Perković u transferu godinu došao u Cloud9, njegovo ponovno okupljanje sa Jesperom „Zven“ Svenningsenom je pokrenulo glasine o dolasku još jednog bivšeg člana G2 družine u američku ekipu.

Mithy koji je proveo proteklih godinu dana kao glavni trener Fnatica nastavlja karijeru kao pomoćni trener Cloud9. On je u svojoj debitantskoj godini kao trener imao solidan učinak sa ekipom Fnatic, osvajajući drugo mesto u obe sezone LEC lige, doduše uz ukupan 0-6 skor protiv G2 u finalima, dok su na Svetskom prvenstvu 2020 zaustavljeni u četvrtfinalnu nakon izuzetno uzbudljivog okršaja protiv prvaka Kine Top Esportsa.

Mithy će probati da pomogne ekipi Cloud9 da povrati titulu koju su osvojili u prolećnoj sezoni ove godine i koju nisu uspeli da odbrane nakon izuzetno slabe završnice letnje sezone koja ih je koštala plasmana na Svetsko prvenstvo.

Komentari

Vaš komentar