Novi LoL heroj diže saigrače iz mrtvih

Podeli:
Akshan
Akshan

Riot je otkrio najnovijeg League of Legends heroja koji se zove Akshan: the Rogue Sentinel, a njegove magije i veštine su izazvale veliku zabrinutost i negodovanje kod igrača koji se brinu da će Akshan biti potpuno nebalansiran i prejak.

Akshan je još jedan u nizu LoL heroja koji dolazi sa skupom veština od kojih će se protivnicima dići kosa na glavi. Nevidljivost, dash u vidu skakanja po mapi sa njegovim moćnim oružijem i W magija čiji pasivni deo izaziva potpunu nevericu čine ovog strelca assassina koga ćemo najverovatnije gledati na mid lejnu.

Kada je reč o njegovim magijama ovoga puta nećemo početi redom, sa Q, već ćemo odmah preći na W – Going Rogue, veštinu o kojoj se najviše priča i koja ima potencijal da potpuno promeni profesionalnu igru čime bi ovaj heroj mogao biti jedan od heroja na skoro perma ban listi u LoL esportu.

Naime kada protivnički heroj ubije nekog od Akshanovih saigrača postaje označen kao Scoundrel. Kada Akshan ubije ili asistira u ubistvu Scoundrela dobija bonus gold i što je najbitnije svi saigrači koje je Scoundrel ubio se istog momenta dižu iz mrtvih u bazi. Ova veština preti da potpuno poremeti trejdovanje u timskim borbama i maltene izmeni profesionalni LoL iz korena.

Njegova pasivna veština Dirty Fighting mu omogućuje da mu svaki treći udarac pravi dodatnu štetu, a ako je upućen heroju dobija i štit. Q magija Avengrang je klasična damage magija u vidu bumeranga koji se vraća i ponovo oštećuje protivnike prilikom vraćanja.

E – Heroic Swing izbacuju kuku iz njegovog oružija koja se zabada u prvi teren na koji naiđe i koja potom može da se iskoristi da se zavrtite oko terena, naravno dok sve vreme pucate. A njegova ultimativna magija Comeuppance pravi veliku štetu metu tako što Akshan skupi metkove u svom oružiju koje na kraju skupljanja istrese u protivnika.

Teško je zamisliti kako Riot može da zauzda Akshana sem da mu konstantno nerfuje statove sve dok ne postane neigriv čak i sa ovako jakim magijama, što nas zaista navodi na razmišljanje – zašto Riot ima toliko velike probleme da izbalansira nove heroje?

Verujemo da ste nestrpljivi da vidite kako  Akshanove magije izgledaju na delu:

 

Komentari

Vaš komentar