Od EBL-a do LEC lige, Twohoyrz debituje za SK Gaming

Podeli:
SK Twohoyrz
Twohoyrz

Bivši mid lejner EBL šampiona ŠAIM SE SuppUp-a Mihail "twohoyrz" Petkov će zaigrati za SK Gaming na startu letnje sezone LEC lige koja počinje u petak.

Bugarski mid lejner koga smo tokom prošle sezone imali prilike da gledamo u EBL-u je potpisao za SK akademiju gde se već odlično pokazao u prvoj nedelji takmičenja ostvarivši pentakill već u prvom kolu nemačke lige.

Taman kada smo pomislili da ne može bolje od toga, stigle su vesti iz SK Gaminga da će twohoyrz zaigrati u startnoj postavi prvog tima umesto Ersina „Blue“ Gorena koji će morati da pauzira nedelju dana zbog zdravstvenih problema. Naime Blue se požalio na bolove u grudima zbog čega je otišao kod doktora koji mu je preporucio da miruje i odmara se tokom prve nedelje LEC lige.

Odmah nakon toga twohoyrz je počeo da trenira sa prvim timom, a svoj debi u LEC ligi imaće u petak 11. juna od 19 časova kada se sastaju SK Gaming i Astralis. U naredna dva kola prve nedelje takmičenja u subotu i nedelju SK će se sastati sa ekipama Misfits i G2 Esports.

Sve mečeve letnjeg šampionata LEC lige možete pratiti u direktnom prenosu na Sport Klub Esports televiziji kao i na Fortuna Esports Trovo kanalu.

https://twitter.com/SKGaming/status/1401887593667743746/photo/1

Komentari

Vaš komentar