Otkriveni šampionski skinovi EDward Gaminga

LOL 26. apr. 202217:39
Podeli:
EDG
EDG

Riot je predstavio pet skinova koje će igrači EDward Gaminga dobiti kao nagradu za osvajanje Svetskog prvenstva 2021.

Jedna od najlepših tradicija u LoL esportu je uspešno nastavljena i ove godine. Tim koji zvanično postane najbolji na planeti i osvoji šampionat sveta dobija skinove u samoj igri po kojima će zauvek ostati zapamćeni, a sada je na red došao aktuelni prvak sveta legendarni kineski EDG.

Podsetimo, EDG je prošle godine u neverovatnoj završnici šampionata savladao favorizovani DWG KIA i doneo Kini novu titulu prvaka sveta kada se to od njih najmanje očekivalo. Oni su ovom pobedom prekinuli niz neuspeha organizacije na svetskim šampionatima, zbog čega pobrali razne nagrade, od stanova do skinova u LoL-u.

Kada je reč o samim skinovima i dalje je važilo pravilo da igrači mogu odabrati samo heroje sa kojima su odigrali makar jednu partiju tokom takmičenja. Jungler ekipe Zhao „Jiejie“ Lijie je sa Veigom odigrao upravo samu jednu partiju, ali prema njegovim rečima to je heroj u kom se najviše pronalazi zbog čega nije imao nedoumice oko izbora.

Sa druge strane top lejner Li „Flandre“ Xuanjun je odigrao čak 11 partija sa Gravesom, zbog čega njegov izbor ni malo ne čudi. Carry igrači tima mid lejner Lee „Scout“ Yechan i ADC Park „Viper“ Dohyeon su odabrali Zoe i Apheliosa, a posebno oduševljava odabir supporta ekipe Tiana „Meiko“ Yea koji je odabrao Yuumi, čiji je skin urađen prema ljubimcu igrača, mačoru Raccoon-u.

Komentari

Vaš komentar