Partizan demolirao Crvenu zvezdu u esport večitom derbiju!

LOL 14. jul 202222:12 > 23:152 komentara
Podeli:
derbi
derbi partizan pobeda

Esport tim Partizana je došao do ubedljive pobede u 12. kolu Esports Balkan Lige protiv Crvene zvezde i sada su se približili na samo pobedu zaostatka u odnosu na crveno-bele.

Iako je Partizan ušao u prvi večiti derbi kao favorit, Zvezda je uspela da im nanese poraz i udalji ih od prvog mesta već u drugoj nedelji šampionata. Ovoga puta crno-beli su odlučno uzvratili nanevši Zvezdi možda i najteži poraz u dosadašnjem toku sezone.

Drugi esport večiti derbi je započeo izuzetno mirno, a u prvih 15 minuta igre smo videli samo jedan kill i to na strani Partizana. On je bio dovoljan da Aleksandar „Patkica“ Stefanović izađe kao pobednik na top lejnu, a da Partizan uspostavi kontrolu nad zmajevima i već u 16. minutu igre dođe na korak do Dragon Soul buffa. Kada je reč o herojima, Zvezda se opredelila za sastav: Gnar, Uduyr, Seraphine, Kai’Sa i Blitzcrank, dok je Partizan odabrao: Camille, Wukong, Ahri, Ezreal i Renata.

Zvezda je uspela da zauzda Aljošu „Milica“ Kovandžića na midu, ali je Partizan uspešno farmao na topu i botu, a u na isteku 22 minuta igre dolaze do pobede u prvoj, ispostaviće se i odlučujućoj timskoj borbi koja im donosi Dragon Soul buff i Barona.

Crvena zvezda nije uspela od toga da se oporavi i već u prvom sledećem proboju preko bot lejna Partizan dolazi sve do Nexusa i stavlja tačku na meč.

Dva kola pred kraj grupne faze šampionata Diamant Esport je prvi na tabeli sa 10-2 skorom, Zvezda druga sa 9-3 učinkom, dok dok se Partizan nalazi na trećem mestu sa 8-4.

rund12tabela
12. kolo tabela
Komentari

Vaš komentar