Partizan i Cyber Wolves ispali iz Sigma Kupa

SIGMA CUP
SIGMA CUP

Oba predstavnika Esports Balkan Lige u Gauntlet delu Sigma Kupa 2022 nisu uspela da prođu grupe, nakon što su Partizan Esports i Cyber Wolves zauzeli poslednje mesto na tabeli grupa A i B.

Šest ekipa, po dve iz svake regionalne lige koja učestvuje na turniru (Balkan, Češka i Grčka) su igrale Gauntlet fazu, a pobednik ovog dela turnira će biti četvrta ekipa na LAN završnici u Atini.

Timovi su bili podeljeni u dve grupe od po tri ekipe, svaki tim je odigrao protiv svakog iz grupe po dva Bo1 meča, a po dve ekipe su prošle dalje, dok je tim sa dna tabele ispao.

Partizan je otvorio grupu A pobedom protiv ekipe Entropiq, ali su nakon toga izgubili sva tri preostala meča i zauzeli poslednje mesto u grupi uz 1-3 skor, dok su dalje prošli Entropiq kao prvoplasirana ekipa i Team Phantasma.

Cyber Wolves Esports i pored velikih očekivanja nisu uspeli da ostvare nijednu pobedu, izgubivši sva četiri meča. Pentagon Maze i eSuba su igrali tajbrejk za prvo mesto, a češki tim odnosi ubedljivu pobedu. U narednom delu Gauntlet faze Entropiq će igrati protiv Pentagon Maze, dok se u drugom paru sastaju eSuba i Team Phanatsma. Pobednici ovih mečeva će u međusobnom duelu odlučiti ko će biti finalni učesnika LAN-a u prestonici Grčke.

Podsetimo, kao pobednici regionalnih kvalifikacija mesto na turniru su već ranije obezbedili Diamant Esports, We Love Gaming i Dynamo Eclot.

Komentari

Vaš komentar