Partizan ostao jedini neporaženi tim u Esports Balkan Ligi

pardiam
pardia

Partizan Esports je slavio u derbiju četvrtog kola Esports Balkan Lige, gde su u duelu timova sa maksimalnim učinkom uspeli da savladaju Diamant i nanesu im prvi poraz ove sezone.

Borba za vrh tabele nam je pokazala da Partizan trenutno zaista ima veliku prednost u odnosu na preostale rivale zbog uigranosti svoje ekipe koja je već godinu dana na okupu. Sastav koji se takmičio u Nordic ligi ima sjajnu sinergiju što se može videti po načinu na koji kontrolišu tok partija već od rane faze gejma. Crno-beli su u meču protiv Diamanta već u 18. minutu došli do trećeg zmaja i stigli na korak do Dragon Soul buffa, do kog dolaze pet minuta kasnije.

Partizan je u nastavku pokušavao da dođe do Barona, ali im Diamant to nije dozvolio, a na isteku pola sata igre videli smo i ranog Elder Dragona koga je mid lejner Diamanta, Diva, uspeo da ukrade za svoj tim i tako zadrži Diamant u igri.

U 38. minutu igrači Diamanta prave ključnu grešku koja ih je koštala partije, pokušavaju na mid lejnu da napadnu Partizan sa leđa, ali im to ne uspeva i gube junglera i mid lejnera, nakon čega Partizan neometano uzima Barona i narednog Elder Dragona, što im omogućuje da bez većih problema sruše bazu rivala i upišu četvrtu uzastopnu pobedu.

U preostalim mečevima Magaza je upisala pobedu protiv Ankore i sada dele drugu poziciju sa Diamantom i Vukovima. Zvezda je deklasirala XtremeDominators koji su drugi meč za redom uspeli da uzmu samo jedan kill, ne uspevajući da pruže ozbiljniji otpor protivnicima, dok su Cyber Wolves pregazili Valiance i pokazali još jednom da je aktuelni prvak lige u velikoj krizi iz koje moraju što pre da se trgnu ako žele do plejofa.

Tabela Esports Balkan Lige nakon četvrtog kola:

1. Partizan Esports 4-0
2. Diamant Esports 3-1

2. Cyber Wolves Esports 3-1
2. Magaza Esports 3-1
5. Crvena zvezda Esports 2-2
6. Valiance ProGame 1-3

7. Ankora Gaming 0-4
7. XtremeDominators 0-4

Večeras su na programu mečevi petog kola:

19:00 Crvena zvezda – Magaza

20:00 Partizan – XD
21:00 Valiance – Diamant
22:00 Ankora – Cyber Wolves

Sve mečeve možete pratiti u direktnom prenosu na Sport Klub Esports TV kanalu i Fortuna Esports Jutjubu.

Komentari

Vaš komentar