Procureo datum početka plejin faze EU Masters

LOL 10. avg 202111:34 > 11:35
Podeli:
EU Masters 2021
EU Masters

Evropska LoL zajednica je razočarana činjenicom da je Riot još jednom podbacio sa organizovanjem EU Mastersa. Samo nedelju dana nas deli od početka plejin faze takmičenja, a zvaničnih podataka nigde nema, već su igrači i timovi morali da saznaju o tome kada turnir počinje preko informacija koje su procurele na strimu belgijske regionalne lige.

Iako je veliko internacionalno takmičenje EU Masters danas najzaslužnije za protok sveže krvi kroz LEC i dolazak mladih kvalitetnih igrača, podrška Riota je i dalje minimalna. Od loše organizovanog formata takmičenja, preko manjka podrške u organizovanju prenosa plejina, bilo bi potrebno izdvojiti mnogo vremena da se navedu sve rupe u organizaciji ovog takmičenja.

Zbog toga nije čudo da se nezadovoljstvo kao vatra razbuktalo juče preko društvenih mreža, kada su igrači i menadžeri timova podelili svoje utiske u vezi toga što još uvek nema zvaničnih informacija o turniru iako će se plejin faza igrati od 16. do 19. avgusta, odnosno počinje već za šest dana.

I dok je datum plejina prikazan na strimu belgijske lige, još uvek se ne zna ništa o sastavu grupa, što ekipama ostavlja izuzetno malo vremena da se ozbiljnije pripreme za svoje protivnike. Manjak priprema je već nekoliko puta u prošlosti pogubno uticao na favorite plejin faze EU Mastersa, gde smo često gledali neočekivane poraze ekipa iz vodećih regionalnih liga.

Ostaje nam da sa nestrpljenjem čekamo izvlačenje grupa plejina, a u jednoj od njih će igrati i vicešampion Esports Balkan Lige – Crvena zvezda.

EU Masters možete pratiti u direktnom prenosu na srpskom jeziku na Sport Klub Esports televiziji i Fortuna Esports Jutjub kanalu.

Komentari

Vaš komentar