Rekkles 9-0-9 u svom prvom meču za G2 Esports

Podeli:
Rekkles
G2 Rekkles

Nova sezona LEC lige je otvorena duelom aktuelnih šampiona G2 Esportsa i MAD Lionsa, a najveću pažnju je privukao derbi Martina "Rekkles" Larssona u dresu evropskih prvaka.

Kao što se i moglo očekivati G2 je u novom sastavu lako izašao na kraj sa Lavovima, a navijači su mogli da uživaju ponovo gledajući Rasmusa „Caps“ Winthera sa njegovim bivšim saigračem iz Fnatica.

Rekkles koji je igrao Sivir je imao veliku podršku Mihaela „Mikyx“ Mehlea koji je bio sjajan na Alistaru i jednom kada se izašlo iz lane faze igre G2 je potpuno dominirao mečom koji je trajao 32 minuta. G2 je slavio ukupnim rezultatom 23-9 a Rekkles je imao odličan učinak u vidu 9 killova i asistencija bez ijedne smrti.

U pobedničkom intervjuu Rekkles je izjavio da je zadovoljan pobedom i time kako su tekle pripreme pred početak sezone, ali da će se pravo lice tima pokazati tek kada stvari ne budu išle toliko dobro.

G2 u preostala dva kola prve nedelje LEC lige igra protiv ekipa SK Gaming i Excel.

U ostalim mečevima prvog kola SK Gaming je savladao bledi Astralis, Rogue je nadigrao Excel, Schalke 04 je u haotičnoj završnici pobedio Vitality, dok je Misfits neočekivano nadigrao Fnatic za uspešan start nove sezone.

Komentari

Vaš komentar