Reper Lil Nas X snimio himnu LoL Svetskog prvenstva 2022

Podeli:
LiL Nas X
LiL Nas X

Jedan od trenutno najpopularnijih muzičara u Americi, reper Lil Nas X je snimio pesmu koja će biti himna predstojećeg Svetskog prvenstva u LoL esportu.

Riot je danas predstavio šaljivi video na društvenim mrežama u kom Lil Nas X preuzima ulogu „direktora LoL-a“ i najavljuje pesmu koja će obeležiti ovogodišnji šampionat sveta. Slavni reper koji se proslavio pesmom Old Town Road, koja danas beleži preko milijardu pregleda na Jutjub platformi, sprema višestruku kolaboraciju sa Riotom, koja uključuje i rad na skinu za narednog LoL heroja, koji će se zvati K’Sante, The Pride of Nazumah, tenk top lejner koji bi trebalo da izađe u novembru.

Riot je u prošlosti u više navrata sarađivao sa velikim zvezdama muzičke industrije, među kojima su imena kao što su Sting i Imagine Dragons, koji su između ostalog radili muziku i za animiranu seriju Arcane.

Iako će nova himna koja se zove Starwalkin zvanično izađi 23. septembra, na internetu se pojavio snimak na kom je Lil NAS X premijerno izvodi uživo tokom svog koncerta u Detroitu pre nedelju dana.

Komentari

Vaš komentar