Riot dozvolio Fnaticu dodatnu izmenu za Svetsko prvenstvo

Podeli:
Riot Flickr

Fnatic će imati pravo na još jednu izmenu tokom plejin faze LoL Svetskog prvenstva 2022, nakon što je bot lejn ekipe bio sprečen da dođe sa ostatkom ekipi u Meksiko zbog pozitivnih testova na korona virus.

Bot lejn duo Fnatica koji čine Elias „Upset“ Lipp i Zdravets „Hylissang“ Iliev Galabov je zaražen koronom o čemu smo detaljnije pisali u ovom tekstu, zbog čega nisu mogli da se pridruže ostatku ekipe pred put na SP 2022.  Riot je dozvolio da se kao zvanična izmena prijavi i support fnatic akademije Ruber „rhuckz“ Barbosa. što znači da će Fnatic započeti turnir sa bot lejnom svoje akademije.

Podsetimo, Louis „BEAN“ Schmitz je već imao prilike da zaigra za Fnatic na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu kada je takođe menjao Upseta, koji je iz privatnih razloga propustio takmičenje.

Fnatic se oglasio povodom vesti, preneli su da je rhuckz stigao u Meksiko i da će zameniti Hylissanga ukoliko on ne bude u mogućnosti da igra, kao i da će se u narednih 48 časova znati odgovor na pitanje ko će biti startni bot lejn ekipe na otvaranju grupe A, u meču u kom se Fnatic sastaje sa ekipom Evil Geniuses, koja će takođe igrati sa izmenom na ADC poziciji.

Komentari

Vaš komentar