Riot otkrio DAMWON pobedničke skinove

Podeli:
DAMWON skins
DWG KIA

Ubrzo nakon što su tokom prenosa LCK lige prikazani skinovi, Riot je izbacio zvanični splash art sa prikazom heroja koji predstavljaju igrače DAMWON Gaminga, aktuelnih League of Legends šampiona sveta.

DAMWON Gaminga (sada DWG KIA) je prošle godine uspeo da povrati Koreji titulu prvaka sveta, nakon što su protutnjali kroz Svetsko prvenstvo 2020 i dokazali da su zaista bez konkurencije najbolji tim na planeti. Dugo nismo videli dominaciju jednog tima na ovom nivou, kako u LCK ligi tako i na internacionalnoj sceni.

DAMWON se prošetao kroz plejof na putu do titule savladavši po jedan tim iz svake od vodećih regija. Prvo su u reprizi LCK finala pobedili DRX, da bi potom u polufinalu pao evropski šampion G2 Esports, a u samom finalu žrtva je bio kineski sastav Suning koji nije uspeo da nastavi tradiciju pobeda predstavnika Kine.

Ukoliko ne možete prepoznati na slici, igrači su izabrali sledeće heroje:

Jang „Nuguri“ Hagwon – Kenen
Kim „Canyon“ Geonbu – Nidalee
Heo „ShowMaker“ Su – Twisted Fate
Jang „Ghost“ Yongjun – Jhin
Cho „BeryL“ Geonhee – Leona

Svi heroji sem Jhina su po prvi put dobili šampionski skin, podsetimo SKT je odabrao Jhina kao jedan od skinova nakon pobede u šampionatu iz 2016. godine. Za sada još uvek nema zvaničnih informacija o tome kada će se ovi skinovi naći u prodaji.

Komentari

Vaš komentar