Rogue promenio logo

Podeli:
Rogue

Esport organizacija Rogue najpoznatija po svom League of Legneds timu je predstavila novi logo pred početak naredne sezone LEC lige.

Rogue nastavlja sa razvojem svog brenda u čemu im je pomogao i veliki uspeh tokom protekle godine koju su krunisali svojim debijem na LoL Svetskom prvenstvu. Smatran za jednog od trenutno najjačih evropskih timova, Rogue konstantno povećava broj simpatizera, a u 2021. godinu ulaze sa više osveženim nego potpuno novim logom, prateći trendove u svetu esporta.

Novi logo je jednostavniji i može se reći i upečatljiviji od starog, iako nije previše toga promenjeno, a usput su zadržane i iste boje.

Podsetimo, Rogue je prošle sezone zauzeo prvo mesto u grupnom delu letnjeg šampionata LEC lige što im je obezbedilo direktan plasman na Svetsko prvenstvo 2020, a u plejofu su zaustavljeni od strane šampiona G2 Esportsa zbog čega su morali da se zadovolje trećom pozicijom. Na Svetskom prvenstvu su upisali samo jednu pobedu u grupnoj fazi, boreći se protiv šampiona DAMWON Gaminga, kineske ekipe JD Gaming i PSG Talona.

Tokom prelaznog roka izvršili su izmene na dve pozicije. Na topu je Andrei „Odoamne“ Pascu zamenio Finna „Finn“ Wiestala, dok je na bot doveden Adrian „Trymbi“ Trybus umesto veterana Oskara „Vander“ Bogdana.

Komentari

Vaš komentar