Shad0w potpisao za LGD Gaming

Podeli:
Riot

Bivši jungler MAD Lionsa Zhiqiang "shad0w" Zhao će nastaviti karijeru u Kini kao član ekipe LGD Gaming nakon što je pauzirao prolećnu sezonu.

Mladi kineski igrač koji se rodio u Italiji se probio na profesionalnoj LoL sceni tokom 2020 godine kada sa ekipom MAD Lions zauzima treće mesto na proleće, a potom postaje i vicešampion Evrope na leto.

Poput ostatka tima i shad0w je u tom periodu uglavnom dobijao pozitivne komentare, ali sve kreće nizbrdo tokom plejin faze svetskog šampionata gde je MAD Lions doživeo potpuni krah i gube od turske ekipe SuperMassive u borbi za prolaz u glavnu fazu takmičenja.

Nakon toga MAD Lions menja shad0w-a koji je izjavio kako planira da zaigra u LPL ligi, ali je na kraju ipak odlučio da pauzira tokom prolećnog šampionata.

LGD Gaming iza sebe ima veoma lošu prolećnu sezonu u kojoj su završili tek na 14. mestu lige sa ukupnim skorom 4-12. Podsetimo LGD je startovao i 2020. godinu bez uspeha, tada su na 15. mestu završili prolećni split, ali su se na leto vratili i uspevaju da izbore plasman na Svetsko prvenstvo 2020.

LGD startuje letnju sezonu LPL lige u četvrtak 10. juna duelom protiv ekipe ThunderTalk Gaming.

Komentari

Vaš komentar