SuppUp nakon ogromnog preokreta pobedio Misfits Premier

Podeli:
SuppUp
SuppUp

ŠAIM SE SuppUp je uspeo da se povrati od velikog zaostatka i savlada vicešampione Francuske u drugom kolu EU Mastersa za svoju prvu pobedu na turniru.

Nakon što je ŠAIM SE SuppUp juče izgubio meč protiv AGO ROGUE iako su u jednom trenutku vodili, ovoga puta su uspeli oni da budu ti koji su se povratili sa ivice poraza. Gubio je SuppUp 1-8 nakon prvih 15 minuta igre, već u 22. minutu Misfits je došao do prvog Barona i bili su na korak do Dragon Soul buffa, ali SuppUp nije odustajao i u 23. minutu uspevaju da odbrane inhibitor na topu i uzmu četiri killa uz gubitak tri heroja.

Misfits ipak nepuna dva minuta kasnije uspeva da se dokopa četvrtog zmaja, uzimaju drugog Barona, ali još jednom igrači SuppUpa uspevaju da se odbrane, pogotovo zahvaljući maestralnim plejevima Mihaila „twohoyrz“ Petkova sa Akali.

I pored toga SuppUp je bio u ogromnog zaostatku od 8.000 golda, što je u većini slučajeva nedostižno pogotovo kada igrate protiv zaista jakih timova – u ovom slučaju jednog od favorita turnira. Činilo se da će Misfits rutinski privesti meč kraju kada je na red došao Elder Dragon, ali u tom sudbonosnom 31. minutu SuppUp uspeva da potpuno nadigra protivnike u borbi koja je usledila, Miroslav „Spooky“ Gochev krade zmaja, SuppUp ubija svih pet protivničkih heroja i dolaze do velike pobede koja će im mnogo značiti u nastavku takmičenja.

Komentari

Vaš komentar