SuppUp u naletu, pala i G2 akademija

LOL 17. apr. 202112:06
Podeli:
SuppUp
SuppUp G2

Šampion EBL lige ŠAIM SE SuppUp je došao do druge uzastopne pobede na EU Mastersu savladavši G2 Arctic, akademiju najtrofejnije evropske LoL lige svih vremena G2 Esportsa.

U meču trećeg kola grupne faze EU Mastersa SuppUp je uspeo da nadigra još jednog favorita, a ovoga puta u pitanju je bio španski G2 Arctic. Meč je započeo opreznom igrom oba tima, a SuppUp prvi dolazi do prednosti gankovima na top lejnu. SuppUp nastavlja da dobija početne borbe i nakon 15 minuta igre uvećavaju prednost na 6-0, a G2 za utehu uspeva da uzme dva zmaja što im daje nadu za Dragon Soul buff u kasnijoj fazi igre.

U periodu između 20. i 30. minuta SuppUp oprezno pritiska protivnika i čeka pravu priliku za Barona, koja se konačno dogodila na isteku pola sata igre, ali Jinx uspeva da ukrade moćni buff i vraća G2 u igru. G2 Arctic uspeva da sustigne SuppUp u goldu, ali to im nije previše značilo jer već u prvom sledećem proboju preko mida SuppUp uspeva da uzme tri killa i ruše protivničku bazu za nove važne bodove.

Komentari

Vaš komentar