T1 otkrio pun sastav za Svetsko prvenstvo 2021

LOL 24. sep. 202118:38
Podeli:
Riot Flickr

Trostruki League of Legends prvak sveta T1 je predstavio igrače koji će predstavljati ekipu na predstojećem šampionatu sveta.

Poznato je da je (SKT) T1 kroz istoriju često znao da eksperimentiše sa postavama i tokom samih šampionata, još od famoznih rotacija u džungli između Bengija i Blanka, a čak je i legendarni Faker umeo da preskoči meč kada je stručni štab smatrao da je to neophodno.

Ova godina je bila možda i najekstremnija za T1 po tom pitanju, tokom prolećnog splita rotiran je veliki broj igrača, ali se to ekipi obilo o glavu, uspeh je izostao, a treneri koji su forsirali promene su smenjeni,

Stanje u timu se stabilizovalo u drugoj polovini letnje sezone i T1 postaje vicešampion Koreje, nakon što ih je u finalu konačno zaustavio DWG KIA, aktuelni vladar Koreje i sveta.

Najaktuelnija rotiranja u redovima T1 tokom plejofa i baraža smo gledali na ADC poziciji gde je Teddy ponovo zaigrao, da bi potom ipak Gumayusi završio sezonu, a kao što se moglo očekivati oba igrača će putovati sa ekipom na Svetskom prvenstvo.

T1 trenutno ima deset aktivnih igrača u svom LCK timu, a evo kojih sedam su odabrali za Svetsko prvenstvo 2021:

Top lane: Kim „Canna“ Changdong
Jungle: Moon „Oner“ Hyeonjoon, Moon „Cuzz“ Woochan
Mid lane: Lee „Faker“ Sanghyeok
ADC: Lee „Gumayusi“ Minhyeong, Park „Teddy“ Jinseong
Support: Ryu „Keria“ Minseok

Komentari

Vaš komentar