Team Liquid šokirao navijače – Alphari poslat na klupu

Podeli:
TL Alphari
Alphari

Glavni trener Team Liquida Joshua "Jatt" Leesman se obratio javnosti nakon poraza u prvom kolu letnjeg dela prvenstva LCS lige protiv TSM-a izjavom da je top lejner Barney "Alphari" Morris uklonjen iz startne postave na neodređeno vreme.

Alphari je pred početak 2021 sezone došao kao jedno od najvećih pojačanja u LCS ligu, što je ubrzo i opravdao dominantnom igrom na top lejnu kakva dugo nije bila viđena u Americi. Navijači su bili izuzetno besni kada je Alphari na kraju prvog dela sezone ostao bez MVP titule i mnogi smatraju da je upravo on igrač koji je obeležio prolećni deo šampionata.

Samim tim od njega se očekivalo da bude glavna udaračka snaga Team Liquida u nastavku sezone, ali zbog još uvek nejasnih okolnosti koje kako je i sam Jatt naveo ne mogu trenutno da otkriju javnosti, Alphari u nekoliko narednih kola neće igrati za tim, dok će umesto njega nastupati top lejner Team Liquid akademije Thomas „Jenkins“ Tran. Alphari je bio vidno iznerviran na konferenciji za novinare nakon poraza protiv TSM-a, a neke za sada neproverene glasine idu toliko daleko da nagoveštavaju i da je nakon meča došlo do fizičkog konflikta među igračima Liquida.

Team Liquid večeras igra u drugom kolu letnjeg dela sezone protiv Counter Logic Gaminga, dok ih sutra očekuje veliki derbi protiv Cloud9.

Komentari

Vaš komentar