TI10: Vici i Invictus dominiraju nakon drugog dana

Podeli:
Dy Vici Gaming
Dy Vici

Kineski timovi su obeležili start desetog The Internationala na kom nakon dva odigrana dana zauzimaju tri od četiri vodeće pozicije u grupama A i B. Ujedno kineski timovi su jedini neporaženi još uvek na turniru.

U grupi A na vrhu tabele se izdigao Invictus Gaming koji je slavio u četiri od pet odigranih mečeva i jedino je Team Undying uspeo da im oduzme jedan bod do sad.

OG je doživeo neočekivan poraz od Team Astera na startu drugog dana zbog čega su pali na drugu poziciju, ali su uspeli da se povrate i u narednom meču pobede T1.

U gornjem delu tabele nalaze se još i Evil Geniuses i Team Undying koji imaju meč manje od vodećih timova i isto bodova kao Virtus.pro koji je odigrao pet mečeva ali imaju dva poraza jer su drugog dana izgubili oba meča koja su igrali protiv T1 i Invictusa.

Alliance se nalazi na šestom mestu sa samo jednom pobedom iz pet mečeva, dok se ispod njih nalaze Team Aster, T1 i Thunder Predator koji i dalje ima nula bodova.

U grupi B neporaženi su nakon drugog dana Vici Gaming i PSG.LGD, oba tima su po jednom odigrala nerešeno, ali Vici ima meč više zbog čega su ispred svojih rivala. Sa po dve pobede ispod njih se nalaze Team Secret i beastcoast, ali Secret ima meč više i bod više zbog nerešenog rezultata protiv Elephanta u poslednjoj rundi drugog dana.

U donjem delu tabele nalaze se Elephant, Fnatic, Quincy Crew, SG Esports i Team Spirit. Fnatic i Quincy Crew i dalje ne znaju za pobedu na turniru, ali Fnatic koji je odigrao ujedno i meč više od preostalih rivala ispod njih ima bod više jer su tri puta odigrali nerešeno.

Komentari

Vaš komentar