Transfer ugovoren – Bjergsen i Hans Sama stižu u Team Liquid

LOL 5. nov 202111:21 > 11:33
Podeli:
TSM Bjergsen
Bjergsen

Esport novinar Travis Gafford je potvrdio da je iz pouzdanih izvora dobio informaciju da je sinoć finalizovan sastav Team Liquida za narednu godinu. Ekipu će sa mida predvoditi LCS legenda Soren "Bjergsen" Bjerg, a na bot lejn dolazi jedan od najboljih evropskih ADC igrača Steven "Hans Sama" Liv.

Prema nezvaničnim informacijama Team Liquid i Cloud9 su vodili žestoku bitku oko toga ko će dovesti Bjergsena i Hans Samu, a na kraju je Team Liquid pobedio. Pored njih dvoje ekipi će se pridružiti i Gabriel „Bwipo“ Rau, o čemu smo još ranije pisali u ovom tekstu.

Od kako je saopšteno da se Bjergsen vraća igranju i da napušta Team SoloMid, prvenstveno se vezivao za Team Liquid i donekle Cloud9, ali je tada još uvek postojala opcija da će u ekipi ostati Nicolaj „Jensen“ Jensen koji bi u tom slučaju prešao na bot lejn.

Umesto toga Team Liquid je uspeo da se izbori za Hans Samu, za kog su platili ogromnu cenu (kruže glasine da je tokom pregovora ona išla čak do cifre od osam milion dolara, ali se još uvek ne zna za koliko su se tačno na kraju dogovrili), obezbedivši sebi najjači bot lejn u ligi.

Ukoliko se desi nešto zaista nepredviđeno, Team Liquid bi trebalo da uđe u narednu sezonu LCS lige kao apsolutni favorit:

Top lane – Gabriel „Bwipo“ Rau
Jungle – Lucas „Santorin“ Kilmer Larsen
Mid lane – Soren „Bjergsen“ Bjerg
ADC – Steven „Hans Sama“ Liv
Support – Jo „CoreJJ“ Yongin

Kada je reč o (uskoro) bivšim igračima Liquida, Jensen još uvek razmatra opcije, a Evil Geniuses je za sada najverovatnije rešenje, dok će ADC Edward „Tactical“ Ra vrlo verovatno preći u Team SoloMid, ali ni ovaj transfer još uvek nije siguran.

Komentari

Vaš komentar