Trick završio igračku karijeru

LOL 7. jan 202122:532 komentara
Podeli:
Riot Flickr

Četvorostruki LoL prvak Evrope Kim "Trick" Gangyun je zvanično stavio tačku na svoju bogatu esport karijeru.

Korejski jungler je najpoznatiji po tome što je bio član nezaustavljive G2 Esports ekipe koja je osvojila četiri uzastopne EU LCS titule tokom 2016. i 2017. godine. Trick je u Evropu došao iz CJ Entusa, a nakon što je napustio G2 vraća se u domovinu gde je proveo godinu dana u dresu ekipe bbq Olivers.

Nakon što se nije snašao u LCK ligi odlazi u Tursku gde je na kratko nastupao za ekipu Galakticos, a potom dolazi u Schalke 04 Esports gde je odigrao 2019 letnju sezonu u kojoj zauzimaju solidno treće mesto. Njegova sledeća, ispostaviće se i poslednja stanica u LEC ligi je bio SK Gaming za koji je igrao tokom prošle godine. SK je imao izuzetno slabu prolećnu sezonu u kojoj su zauzeli tek deveto mesto, da bi na leto popravili utisak i stigli do pete pozicije u grupnoj fazi takmičenja, pre nego što ih je na startu plejofa zaustavio Schalke 04 Esports.

Njega je u timu zamenio Danac Kristian „TynX“ Ostergaard Hansen, zbog čega je Trick probao da pronađe novu sredinu u kojoj bi zaigrao, ali nije uspeo da dođe do odgovarajuće ponude zbog čega je odlučio da se povuče.

Komentari

Vaš komentar