Vitality promenio ADC-a, Crownshot pojačao tim

LOL 10. feb. 202110:20 > 22:56
Podeli:
Crownshot
SK Crownshot

Slovenac Juš "Crownshot" Marušić je preuzeo poziciju startera na ADC poziciji u ekipi Vitality gde će zameniti Markosa "Comp" Stamkopoulosa.

Očajan start Vitality u prolećnoj sezoni gde su upisali samo jednu pobedu u sedam mečeva je aktivirao crvenu lampicu u stručnom štabu francuske esport organizacije. Iz mečeva koje smo do sada imali prilike da gledamo potpuno je jasno da Vitality nema lidera i da imaju velikih problema da nešto konkretno urade kako partija odmiče. Upravo se to navodi kao razlog promene u zvaničnom saopštenju, u kom je naglašeno da je Crownshot koji je slobodan igrač doveden da bi popravio donošenje odluka tima tokom samih mečeva.

Crownshot je prethodne dve godine igrao za SK Gaming, ali ga je pred novu sezonu zamenio Jean „Jezu“ Massol. On je prvobitno planirao da otputuje u Koreju gde bi trenirao sa korejskim igračima i pripremio se za letnju sezonu, ali je ponuda Vitality promenila njegove planove u poslednjem trenutku.

Crownshot će debitovati za Vitality u petak od 19:00 časova kada je na programu osmo kolo LEC lige u kom se sastaju sa ekipom Excel.

Komentari

Vaš komentar