Yoppa napustio Vitality akademiju

LOL 23. dec. 20200:46 > 0:47
Podeli:
SLO

Srpski top lejner Pavle "Yoppa" Kostić se nakon godinu dana provedenih u ekipi Vitality zvanično oprostio od francuske organizacije.

Karijera po mnogima drugog najboljeg srpskog LoL esportiste je obeležena pehovima van njegove kontrole, zbog čega Yoppa nije mogao da iskoristi potencijalne prilike koje su bile pred njim da zaigra u LEC, pa čak i LCS ligi. I pored toga on je nastavio da se bori za svoje mesto u vodećim timovima regionalnih liga, a nakon uspešne karijere u Španiji gde je nastupao za ASUS ROG Army, KIYF eSports, Giants i MAD Lions završio je u Francuskoj kao član Vitality akademije.

Iako smo se potajno nadali da bi u redovima Vitality u LEC ligi mogli da vidimo srpski top/mid lejn kombo u vidu Yoppe i Aljoše „Milica“ Kovandžića, to se nije desilo, a nakon zauzimanja šestog mesta u letnjoj sezoni francuske LFL lige Yoppa nije uspeo da izbori mesto u timu za 2021. godinu, već ga menja poljak Milosz „Raven“ Domagalski.

Iako za sada nema naznaka gde bi Yoppa mogao nastaviti karijeru, navijači su ispratili njegove aktivnosti na Tviteru gde se uključio u komentarisanje nove sezone EBL lige, čime je možda nagovestio senzacionalno pojačanje koje bi njegovim dolaskom jedan od učesnika dobio.

 

Komentari

Vaš komentar