Za istoriju – SuppUp osvojio treću uzastopnu EBL titulu

LOL 27. mar. 202120:513 komentara
Podeli:
SuppUp
SAIM SE SuppUp

ŠAIM SE SuppUp je 3-1 pobedom u finalu osme sezone Esports Balkan Lige protiv ekipe Z10 ESHARK došao do treće uzastopne titule i samim tim postao prvi tim u istoriji takmičenja sa tri trofeja.

Prošle sezone su izjednačili rekord KlikTecha koji je do tada bio jedini tim sa dve titule, a sada su otišli korak dalje i postali najuspešniji tim Esports Balkan Lige svih vremena, nastavljajući sa dominacijom započetom u šestoj sezoni.

Iako smo očekivali da će finale biti neizvesno ŠAIM SE SuppUp je relativno lako došao do pobede, a priliku da zaigra u finalu pri rezultatu 2-0 je dobio i popularni jutjuber Bogdan „Baka Prase“ Ilić, nakon čega je Z10 uspeo da dođe do svoje jedine pobede.

Što se tiče samog finala ŠAIM SE SuppUp je poveo 2-0 kontrolišući partije prvenstveno sjajnom igrom oko zmajeva. U obe partije su dolazili do Dragon Soul buffa što je bio uspešan recept za pobedu. U trećoj partiji su se pomalo opustili i i uz već pomenutu izmenu na top lejnu gube, ali se vraćaju u četvrtom gejmu i ponovo uz Dragon Soul dolaze do trijumfa nakon 32 minuta igre.

Ovo znači da ćemo ŠAIM SE SuppUp još jednom gledati u glavnoj grupnoj fazi EU Mastersa, dok će se Z10 ESHARK od ponedeljka boriti u plejinu.

Komentari

Vaš komentar