Završen grupni deo plejin faze EU Mastersa

Podeli:
EU Masters
EU Masters

Nakon revanš mečeva grupnog dela plejina dobili smo osam timova koji će se boriti za četiri mesta u glavnoj grupnoj fazi turnira. EBL predstavnik Valiance ProGame se oprostio od takmičenja sa 1-5 skorom, a među timovima koji su prošli u baraž su favoriti kao što su Barca eSports, Unicorns of Love, Vitality.Bee i aktuelni prvak Karmine Corp.

U drugom danu turnira Valiance je uspeo da dođe do utešne pobede protiv češke ekipe eSuba sa kojom su se na kraju našli na deobi trećeg mesta. Unicorns of Love su ostvarili maksimalni učinak, dok je NLC tim Bifrost prošao kao drugoplasirani tim grupe B.

Uz Barselonu iz grupe A je dalje prošao češki prvak Entropiq koji se oba puta okliznuo protiv grčkog WLG-a, ali su zbog loših rezultata preostalih timova uspeli da zauzmu drugo mesto i sa polovičnim učinkom.

Litvanska ekipa Iron Wolves koja sada igra u poljskoj ligi je zauzela drugo mesto u C grupi iza Vitality akademije. A u grupi D smo gledali tajbrejk za drugo mesto nakon što je Karmine Corp ostvario maksimalni učinak, uz 2-4 rezultat preostalih timova.

Nekadašnji EBL šampion Zero Tenacity je slavio u prvom tajbrejk meču protiv mCona, ali su potom izgubili odlučujući meč protiv EGN Esportsa.

Mečevi baraža su na programu u četvrtak 7. aprila, a evo i kako izgledaju parovi:

17:00 Vitality.Bee vs. EGN Esports

17:00 Barca eSports vs. Bifrost

20:00 Karmine Corp vs. Iron wolves

20:00 Unicorns of Love vs. Entropiq

 

Komentari

Vaš komentar