Zero Tenacity završio učešće na EU Mastersu bez pobede

Podeli:
EU Masters 2021
EU Masters

Predstavnik Esports Balkan Lige u grupnoj fazi EU Mastersa, Zero Tenacity, je izgubio i sva tri revanš meča u grupi C završivši učešće na turniru na dnu tabele sa ukupnim skorom 0-6.

Iako su šanse za to pred današnji dan bile već minimalne, nakon četvrtog kola postalo je jasno da EBL ove sezone neće imati ekipu u plejof završnici EU Mastersa. Rivali u grupi C među kojima je akademija Fnatica, slavni nemački tim BIG i poljski Illuminar su se pokazali prejaki za Zero Tenacity koji je vidno slabije odigrao drugu polovinu grupnog dela.

Njihovi rivali u revanš mečevima su bili još nemilosrdniji, kažnjavali su svaku grešku srpskog tima koje su na prvi pogled dolazile kao rezultat slabije komunikacije unutar same ekipe.

Videlo se da su igrači Z10 trudili koliko su mogli iako krajnji rezultat to možda i ne pokazuje najbolje, ali ovoga puta protivnici su zaista bili bolji i na kraju dana ključnu ulogu je igrao i mnogo veći broj kvalitetnih mečeva koje ti timovi imaju tokom sezone u vodećim evropskim regionalnim ligama.

Na kraju iz grupe C dalje prolaze BIG i Fnatic Rising, koji u međusobnom duelu u poslednjem meču dana odlučuju o tome ko će osvojiti prvo mesto u grupi.

Komentari

Vaš komentar