Zven ponovo u prvom timu Cloud9

LOL 23. jun. 202112:10
Podeli:
C9 Zven
Zven

Nakon što su protekog vikenda ostvarili 0-3 skor u LCS ligi Cloud9 je odlučio da vrati danskog ADC igrača Jespera "Zven" Svenningsena u startnu petorku.

Kada je pre nešto manje od mesec dana izašla vest da će Zvena u prvom timu Cloud9 zameniti igrač njihove akademije Calvin „k1ng“ Truong javnost je bila i više nego iznenađena ovom odlukom koja do dan danas nije konkretno objašnjena. Priče o tome da je k1ng toliko perspektivan igrač da može da ugrozi Zvenovo mesto u timu su vrlo brzo pale u vodu nakon izuzetno slabih partija koje je ovaj igrač pružio u LCS ligi.

C9 su prošle nedelje redom savladali Evil Geniuses, Immortals i Team SoloMid a nekadašnji lider na tabeli se sada nalazi na deobi treće pozicije sa ekipom Team Liquid.

Igrači C9 su u neformalnim razgovorima komentarisali kako regularni deo sezone nije toliko bitan i da se samo pamti učinak u plejofu, ali ne možemo a da se ne zapitamo kako će neminovno poljuljana atmosfera uticati u odnose unutar tima i šta će se desiti sa C9 do kraja sezone?

Zven se vraća, mi i dalje ne znamo šta se tačno dogodilo i zašto je uopšte otišao, a kao šlag na tortu dolazi i činjenica da su pojedini članovi stručnog štaba C9 komentarisali na društvenim mrežama u prethodnim nedeljama da se Danac neće vratiti do kraja sezone. Da li oni zaista nisu imali potpune informacije, ili se situacija u C9 otrgla kontroli i Zven je morao biti vraćen – za sada možemo samo da nagađamo i da se nadamo da će konkretne činjenice u nekom trenutku ugledati svetlost dana.

Komentari

Vaš komentar