Novi tenk Dallas Fuela suspendovan pre svog debija

Ostale igre 23. mar. 201815:16 > 15:17
Podeli:
Blizzard

Overwatch ekipa Dallas Fuel zaista nema sreće sa svojim tenkovima. Drugi igrač za redom koji nastupa na ovoj poziciji u ekipi je dobio suspenziju, ovoga put čak i pre nego što je zaigrao za teksaški tim.

Minseok „OGE“ Son je došao u ekipu kao zamena za problematičnog Felixa „xQc“ Lengyela koji je nakon dve suspenzije zbog vređanja uklonjen iz tima. Iako je OGE trebao da zaigra za ekipu tek u trećoj fazi prve sezone koja počinje početkom aprila, njemu je od juče i zvanično započela suspenzija u traanju od četiri meča.

Razlog za suspenziju je ovoga puta drugačiji, OGE je optužen za igranje na tuđem nalogu prošle godine, što Blizzard najstrožije kažnjava kada su u pitanju učesnici Overwatch lige.

Zbog svih pehova Dallas Fuel zauzima jednu od pozicija na dnu tabele sa ukupnim učinkom 5-14 u dosadašnjem toku takmičenja. Oni su u drugoj fazi koja se završava ove nedelje doživeli čak sedam poraza uz samo dve pobede i iza njih se nalazi samo ekipa Shangai Dragons koja još uvek čeka prvu pobedu u takmičenju nakon devetnaest odigranih mečeva.