Danas izlazi novi Hearthstone ekspanzija – Witchwood

Ostale igre 12. apr 201815:52 > 15:58
Podeli:
Blizzard

Hearthstone igrači su sa velikim nestrpljenjem dočekali izlazak najnovije ekspanzije po imenu The Witchwood, koja ne samo da donosi nove karte već i rotiaciju standard formata.

Sa izlaskom Witchwooda je i zvanično počela godina gavrana, što znači da se iz standarda rotiraju setovi: Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan i Mean Streets of Gadgetzan koje prelaze u wild format. Takođe treba napomenuti da su i tri karte prešle u Hall of Fame, što znači da se mogu igrati samo u wild formatu, a to su Ice Block, Coldlight Oracle i Molten Giant koji će ponovo koštati 20 umesto 25 mana.

Prva ekspanzija u godini gavrana donosi 135 novih karata kao i nove mehanike rush i echo. Igrači dobijaju i novi mod za igru koji će se zvati Monster Hunter, napravljen po uzoru na Dungeon Run koji nam je došao sa prošlom ekspanzijom. Igrači koji ne žele odmah da igraju protiv drugih igrača, imaće priliku da se u ovom modu oprobaju protiv raznih čudovišta dok se bore za to da naprave što jači špil.

Podsećamo vas da kada se ulogujete u Hearthstone nakon izlaska nove ekspanzije, očekuju vas 3 besplatna bustera kao i random legendarna karta jedne od devet postojećih klasa.

Poznati Hearthstone pro igrači će imati priliku da isprobaju novu ediciju pred onlajn publikom na Witchwood Inn-Vitational turniru koji će Blizzard sutra prenositi u direktnom prenosu.