Team Secret doveo najmlađeg pro igrača svih vremena?

Ostale igre 26. apr 201813:24 > 13:26
Podeli:
Team Secret

Esport organizacija Team Secret je zvanično predstavila svoj novi Fortnite tim, u kom nastupa 13-ogodišnji Kyle "Mongraal" Jackson, po mnogima buduća zvezda ove sve popularnije video igre.

Poznati po svom Dota 2 timu, Team Secret već duže vremena pokušava da se probije u još nekom esport naslovu, zbog čega ne čudi da su pre većine oformili Fortnite ekipu za koju će igrati:

Mats „Sak0ner“ Sorum
Domeniks „Domentos“ Bunts
Michael „VNHL“ Gustad
Kyle „Mongraal“ Jackson

Team Secret prati svetske trendove, što potvrđuje formiranje PUBG i Fortnite ekipa, konkurentskih igara koje imaju velike planove za esport u predstojećem periodu.

Oni nisu ishitreno donosili odluku kada je formiranje ekipe u pitanju, kako nezvanično saznajemo njihov tim pruža odlične partije u odmeravanju snaga sa drugim, već oformljenim ekipama. Fortnite gleda veliki broj navijača i bez turnira i razvijene esport scene, što je odlična osnova za profesionalno igranje, a ne smemo zaboraviti ni ogromnu novčanu podršku koju kineska kompanija Tencet planira da pruži ovoj igri, i koja prema nekim izvorima predstavlja iznos od minimum osam miliona dolara.