Srpski HotS igrač pojačao redove Fnatica

Ostale igre 25. maj. 201817:46 > 17:55
Podeli:
Fnatic

Heroes of the Storm igrač iz Srbije Petar "LastHope" Kovačević je jedno od dva nova pojačanja slavne organizacije Fnatic.

Ova vest stiže kao veliko iznenađenje, s obzirom na to da LastHope nema iskustva na profesionalnoj HotS sceni, ali kako stoji u zvanično saopštenju, već duže vreme demonstrira odličnu igru na HotS onlajn tabeli, zbog čega je primećen od strane švedske organizacije.

On i Simon „scHwimpi“ Svenssen, povratnik u tim, bi trebalo da pojačaju Fnatic pred nastavak 2018 HGC Mid-Season Brawla, koji je još jedan korak ka velikoj godišnjoj završnici HGC takmičenja na Blizzconu.

LastHope će igrati na poziciji oflejn, dok će scHwimpi igrati kao ranged flex. Srpski igrač se odlično pokazao u pripremnom periodu dok je bio na probi u ekipi, pokazavši veliki talenat i disciplinu, što je oduševilo rukovodstvo Fnatica.

„Od kako sam počeo da se pratim svet gejminga znam za Fnatic i zaista mi je velika čast da dobijam priliku da zaigram za organizaciju ovakog renomea,“ izjavio je LastHope za sajt Fnatica.