Poznati učesnici plejofa prve sezone Overwatch Lige

Ostale igre 21. jun 201818:34 > 18:39
Podeli:
Blizzard

U neizvesnoj završnici regularnog dela prve sezone Overwatch Lige, ekipe London Spitfire i Philadelphia Fusion su uspele da zauzmu preostala dva slota u plejofu, ispred Houston Outlawsa i Seoul Dynasty.

Oni su se pridružili New York Excelsioru, koji je završio prvi deo sezone na ubedljivo prvom mestu sa 34 pobede i samo šest poraza, drugo mesto je zauzeo Los Angeles Valiant sa skorom 27-13, koji je uz NYE prošao direktno u polufinale kao šampion Pacific divizije, dok su treće i četvrto mesto sa jednom, odnosno dve pobede manje, zauzeli Boston Uprising i Los Angeles Gladiators.

Los Angeles Valiant su sjajnu igru na kraju sezone krunisali titulom pobednika četvrte faze takmičenja, savladavši u finalu dvostrukog prvaka New York Excelsior, dok su u polufinalu u gradskom derbiju bili bolji od Gladijatora.

Plejof počinje 11. jula a u polufinalu se sastaju Boston Uprising i Philadelphia Fusion, odnosno Los Angeles Gladitors i London Spitfire. Nagradni fond plejofa iznosi 1.700.000 dolara, a šampion prve sezone Overwatch lige će odneti okruglo milion dolara.

Screenshot