Gen.G osvojio oba korejska slota za PUBG GI 2018

Ostale igre 18. jul 201813:21 > 13:22
Podeli:
Privatna arhiva

Da je Gen.G pametno uložio u PUBG esport svedoči perfektan rezultat njihovih timova na poslednjim regionalnim kvalifikacijama za PUBG Global Invitational 2018, takmičenje na kom će se najbolji PUBG timovi sveta boriti za dva miliona dolara.

Ovim je kompletiran spisak od 20 učesnika, a među imenima koja će se boriti u Berlinu su i neka od najvećih imena esporta kao što su Team Liqud, Na’Vi, kineski OMG i aktuelni LoL prvak sveta Gen.G.

Gen.G Gold je ubedljivo trijumfovao u korejskim kvalifikacijama sa 12080 osvojenih poena, četvrtinu više od svog bratskog tima. Gen.G Black se našao na drugom mestu sa 8820 poena, ostavivši iza sebe OGN Entus na trećoj i Afreeca Freecs na četvrtoj poziciji, sa manje od 150 poena zaostatka.

Od kako su ušli u esport Gen.G postižu odlične rezultate, što i ne čudi s obzirom na to da su ulagali u najbolje. Oni trenutno drže LoL i HotS šampione sveta, učesnika Overwatch lige Seoul Dynasty kao i evidentno veoma uspešne PUBG timove, koji će od 25. do 29. jula dobiti priliku da se dokažu na internacionalnoj sceni i osvoje 400.000 dolara koliko iznosi nagrada za prvo mesto, ujedno i najveća nagrada u istoriji PUBG esporta.