CLG predstavio Fortnite tim videom za pamćenje

Podeli:
CLG

Counter Logic Gaming je najnovija esport organizacija koja je formirala ekipu u igri Fortnite, a koliko su se potrudili da na spektakularan način predstave tim - pogledajte i sami.

CLG prolazi kroz težak period. Rasformirali su CS:GO tim, LoL ekipa im se nalazi na dnu tabele NA LCS lige i izvesno je da ove godine neće postići uspeh u igri po kojoj su najpoznatiji, zbog čega ne čudi da su rešili da okušaju sreću u trenutno najpopularnijoj igri na svetu.

Da bi predstavili svoj tim koji čine Kevin „KP5ive“ Stevenson, Chris „Chrispy“ Philavanh, Sam „WishYouLuckk“ Salccedo i Nick „Marksaman“ Overton, u pomoć im je uskočila kompanija Rocket Jump koja se bavi snimanjem profesionalnih video klipova, što se može videti iz priloženog.

Iako još uvek ne možemo sa sigurnošću reći kakav je igrači potencijal tima koji su predstavili, pogotovo jer konkurencija u Americi raste iz dana u dan, sigurno smo da će esport fanovi obratiti pažnju na ekipu nakon ovakve najave.

CLG je pokazao kako je nekad potrebno malo više truda kako bi se izdvojili iz mase, što je nešto na šta bi trebalo više pažnje da obrate ostale organizacije, danas kada se na toliko frontova vodi borba za popularnost, pogotovo među novim fanovima koji konstantno pristižu u esport. Ti fanovi su ono što će privući sponzore, a veći budžet često znači i više uspeha, zbog čega nekad čak i najava tima može da na kraju utiče na njihov uspeh, koja god igra da je u pitanju.